Incihaku

PUNICA GRANATUM SEED

ihoa hoitava aine, hankaava aine, ominaistiheyttä säätelevä aine

Punica Granatum Seed is the seed from the Pomegranate, Punica granatum L., Punicaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016