Incihaku

PUNICA GRANATUM GLYCERIDES

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pehmentävä aine, pinta-aktiivinen aine

Punica Granatum Glycerides is a mixture of mono-, di- and triglycerides obtained from Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016