Incihaku

PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS ROOT EXTRACT

ihoa suojaava aine

Psophocarpus Tetragonolobus Root Extract is an extract of the roots of the Hyacinth Bean, Psophocarpus tetragonolobus (L.), Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016