Incihaku

PSEUDOZYMA TSUKUBAENSIS/OLIVE OIL/GLYCERIN/SOY PROTEIN FERMENT

antimikrobinen aine, pehmentävä aine, emulgaattori

Pseudozyma Tsukubaensis/Olive Oil/Glycerin/Soy Protein Ferment is the product obtained by the fermentation of Olea Europaea (Olive) Oil, glycerin and soy protein by the microorganism, Pseudozyma tsukubaensis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016