Incihaku

PRUNUS CERASUS FRUIT EXTRACT

ihoa hoitava aine, antioksidantti

Prunus Cerasus Fruit Extract is an extract of the fruit of the Bitter Cherry, Prunus cerasus L., Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016