Incihaku

PRUNUS CERASUS EXTRACT

ihoa hoitava aine, antioksidantti, keratolyyttinen aine, ihoa kosteuttava aine

Prunus Cerasus Extrac is an extract of the whole plant of the Bitter Cherry, Prunus cerasus L., Rosaceae.

Prunus Cerasus Extract on hapankirsikan, Prunus cerasus, Rosaceae, kuoresta saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016