Incihaku

PRUNELLA VULGARIS EXTRACT

antioksidantti

Prunella Vulgaris Extract is the extract of the whole plant, Self Heal, Prunella vulgaris L., Labiatae .

Prunella Vulgaris Extract on niittyhumalan, Prunella vulgaris, Lamiaceae, lehdistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016