Incihaku

PPG-5 PHYTOSTEROL

emulgaattori

PPG-5 Phytosterol is the polypropylene glycol ether of Phytosterol containing an average of 5 moles of propylene oxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016