Incihaku

PPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATE

pehmentävä aine, pehmitin, liuotin, uv-säteilyä absorboiva aine

Poly[oxy(methyl-1,2-ethanediyl)],alpha-(1-oxotetradecyl)-theta-phenoxy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016