Incihaku

PPG-2-ISODECETH-12

emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Isodecanol, ethoxylated, propoxylated (12 mol EO, 2 mol PO average molar ratio) .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016