Incihaku

POTASSIUM HYDROXIDE

puskuroiva aine

Potassium hydroxide.

Kalii hydroxidum. Kaliumhydroksidi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/15a.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Kaliumhydroksidi, eng. Potassium Hydroxide, Lye

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016