Incihaku

PORPHYRA TENERA SPORAPHYTE EXTRACT

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Porphyra Tenera Sporaphyte Extract is the extract of the sporaphyte of the alga, Porphyra tenera.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016