Incihaku

POPULUS TREMULOIDES BARK EXTRACT

ihoa hoitava aine, rasvoittumista estävä aine

Populus Tremuloides Bark Extract is an extract of the bark of Populus tremuloides, Salicaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016