Incihaku

POLYGLYCERYL-4 TRISTEARATE

pehmentävä aine, emulgaattori

triester of tetraglycerol and stearic acid.

1,2,3-propaanitrioli, homopolymeeri, trioktadekanoaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016