Incihaku

ACTINIDIA CHINENSIS SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Actinidia Chinensis Seed Oil is a fixed oil expressed from the seeds of the kiwi plant, Actinidia chinensis, Actinidiaceae.

Actinidia Chinensis Seed Oil on kiivin, Actinidia chinensis, Actinidiaceae, siemenistä puristettava rasvaöljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016