Incihaku

POLIANTHES TUBEROSA EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine, kalvonmuodostaja, viskositeetinsäätäjä

Polianthes Tuberosa Extract is an extract of the whole plant Tuberose, Polianthes tuberosa L., Amaryllidaceae.

Polianthes Tuberosa Extract on tuberoosasta, Polianthes tuberosa, Amaryllidaceae, saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016