Incihaku

PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL

ihoa suojaava aine, pehmentävä aine, humektantti

Plukenetia Volubilis Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Plukenetia volubilis, Euphorbiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016