Incihaku

PIPER BETLE LEAF OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, deodoroiva aine, suunhoitoaine

Piper Betle Leaf Oil is the volatile oil obtained by the steam distillation of the leaves of the Pepper, Piper betle L., Piperaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016