Incihaku

ACRYLATES/TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLPROPYL METHACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

3-[3,3,3-Trimethyl-1,1-bis(trimethylsilyl)oxy]disiloxanyl]propyl 2-methyl-2-propenoate, polymer with one or more of 2-propenoic acid, 2-methyl-2-propenoic acid, or one of their simple esters .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016