Incihaku

PIMPINELLA ANISUM FRUIT OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, makuaine

Anise Oil. Pimpinella Anisum Fruit Oil is an essential oil obtained from the dried ripe fruits of the Anise, Pimpinella anisum L., Umbelliferae. It contains 80-90% anethole, methyl chavicol, anisaldehyde.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016