Incihaku

ACRYLATES/STEARYL ACRYLATE/ETHYLAMINE OXIDE METHACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja, hiuksia kiinnittävä aine

Copolymer formed from stearyl acrylate ethylamine oxide metacrylate and one or more monomers of acrylic acid, methacrylic acid or one of their simple esters.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016