Incihaku

PHYTOSTERYL RICE BRANATE

ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, supistava aine, pehmentävä aine, humektantti

Fatty acids, rice (Oryza sativa) bran oil, (3-.beta.)-sigmast-5-en-3-ol ester.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016