Incihaku

ACRYLATES/PROPYL TRIMETHICONE METHACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

Copolymer formed from propyl trimethicone methacrylate and one or more monomers of acrylic acid, methacrylic acid or one of their simple esters.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016