Incihaku

PHENYL TRIMETHICONE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, vaahdonestoaine

1,1,5,5,5-Hexamethyl-3-phenyl-3-[(trimethylsilyl)oxy]trisiloxane.

1,1,5,5,5-heksametyyli-3-fenyyli-3-[(trimetyylisilyyli)oksi]trisiloksaani.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016