Incihaku

PHENYL MERCURIC BORATE

puskuroiva aine, säilöntäaine

Dihydrogen [orthoborato(3-)-O]phenylmercurate(2-).

Phenylhydrargyri boras. Divety[ortoboraatto(3-)-O]fenyylimerkuraatti(2-).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex V/17 III/1a.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016