Incihaku

ACRYLATES/HYDROXYETHYL ACRYLATE/LAURYL ACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

Copolymer of hydroxyethyl acrylate, lauryl acrylate one or more monomers consisting of acrylic acid, methacrylic acid or one of their simple esters.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016