Incihaku

PHELLODENDRON AMURENSE BARK

ihoa piristävä aine, hankaava aine

Phellodendron Amurense Bark is the bark of the Phellodendron, Phellodendron amurense, Rutaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016