Incihaku

PHELLINUS LINTEUS/RICE FERMENT EXTRACT

pehmentävä aine, humektantti

Phellinus Linteus/Rice Ferment Extract is an extract of the product obtained by the fermentation of Oryza sativa (rice) by the microorganism, Phellinus linteus, Hymenochaetaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016