Incihaku

PHASEOLUS TRILOBUS SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, humektantti

Phaseolus Trilobus Seed Extract is an extract of the seeds of the Bean, Phaseolus trilobus, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016