Incihaku

PHASEOLUS ANGULARIS SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, humektantti

Phaseolus Angularis Seed Extract is the extract of the seeds of the Bean, Phaseolus angularis, Leguminosae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016