Incihaku

PHASEOLUS ACONITIFOLIUS SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Phaseolus Aconitifolius Seed Extract is an extract of the seeds of the Bean, Phaseolus aconitifolius, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016