Incihaku

PERSEA GRATISSIMA OIL

ihoa hoitava aine

Persea Gratissima Oil is the fixed oil obtained by pressing the dehydrated sliced flesh of the avocado pear, Persea gratissima, Lauraceae. It consists principally of the glycerides of fatty acids.

Persea Gratissima Oil on avokadon, Persea gratissima, Lauraceae, dehydratoidusta viipaloidusta hedelmälihasta puristamalla saatava rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa linoli-, öljy- ja palmitiinihappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Avokadoöljy, eng. Avocado Oil

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016