Incihaku

PERILLA OCYMOIDES SEED OIL

ihoa hoitava aine

Perilla Ocymoides Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of the Perilla, Perilla ocymoides L., Lamiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016