Incihaku

ACRYLATES/DIMETHICONOL ACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

Copolymer of dimethiconol acrylate and one or more monomers of acrylic acid, methacrylic acid or one of their simple esters.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016