Incihaku

PENTADESMA BUTYRACEA SEED BUTTER

pehmentävä aine

Pentadesma Butyracea Seed Butter is the oily fat extract from the nut of the Lamy, Pentadesma butyracea, Guttiferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016