Incihaku

PEG-9 RICINOLEATE

pinta-aktiivinen aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-(12-hydroxy-1-oxo-9-octadecenyl)-.omega.-hydroxy-, [R-(Z)] (9 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α-(12-hydroksi-1-okso-9-oktadekenyyli)-ω-hydroksi-, [r-(Z)]-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016