Incihaku

PEG-8 TRISILOXANE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

PEG-8 Trisiloxane is the alkoxylated derivative of Trisiloxane containing an average of 8 moles of ethylene oxide .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016