Incihaku

PEG-75 CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori

PEG-75 Crambe Abyssinica Seed Oil is a polyethylene glycol derivative of Crambe Abyssinica Seed Oil with an average of 75 moles of ethylene oxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016