Incihaku

ACINETOBACTER FERMENT

ihoa hoitava aine

Acinetobacter Ferment is the product obtained by the fermentation of Acinetobacter.

Acinetobacter Ferment on tuote, joka saadaan akinetobakteerin fermentaatiosta.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016