Incihaku

ACIDOPHILUS/GRAPE FERMENT

ihoa hoitava aine

Acidophilus/Grape Ferment is the product obtained by fermentation of grapes by the microorganism, Acidophilus.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016