Incihaku

PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE

pinta-aktiivinen aine, viskositeetinsäätäjä

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-(2-(1-oxo-9-(Z)-octadecenyl)oxy-1-methylethyl)-.omega.-hydroxy- (55 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α, α'-(1-metyyli-1,2-etaanidiyyli) bis[ω-[(1-okso-9-oktadekenyyli)oksi]-, (Z,Z)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016