Incihaku

ACETYLATED LANOLIN RICINOLEATE

ihoa hoitava aine, antistaattinen aine, pehmentävä aine

9-Octadecenoic acid, 12-hydroxy-, (9Z, 12R)-, esters with lanolin alcohols, acetates.

9-oktadekeenihappo, 12-hydroksi-, (9Z, 12R)-, esterit lanoliinialkoholien kanssa, asetaatit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016