Incihaku

ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, pehmentävä aine, emulgaattori

Acetic acid, esters with lanolin alcs..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Etikkahappo, esterit lanoliinialkoholien kanssa.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016