Incihaku

PEG-100/IPDI COPOLYMER

sideaine, emulsiota stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

3-Isocyanatomethyl-3,5,5-trimethylcyclohexyl isocyanate, polymer with ethylene oxide homopolymer (100 mol EO average molar ratio).

3-isosyanaattometyyli-3,5,5-trimetyylisykloheksyyli-isosyanaatti, polymeeri etyleenioksidihomopolymeerin kanssa (100 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016