Incihaku

PCA ETHYL COCOYL ARGINATE

antistaattinen aine, ihoa kosteuttava aine, pinta-aktiivinen aine

dl-Proline, 5-oxo-, compound with N(2)-2-coco acyl-l-arginine ethyl ester.

Dl-proliini, 5-okso-, yhdiste N2-kookosasyyli-l-arginiinietyyliesterin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016