Incihaku

OXYCOCCUS PALUSTRIS SEED OIL

ihoa suojaava aine, antioksidantti, pehmentävä aine

Oxycoccus Palustris Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of Oxycoccus palustris, Ericaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016