Incihaku

OSAJIN

antioksidantti

4H,8H-Benzo(1,2-b:3,4-b')dipyran-4-one, 5-hydroxy-3-(p-hydroxyphenyl)-8,8-dimethyl-6-(3-methyl-2-butenyl)- .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016