Incihaku

ORYZA SATIVA LEES EXTRACT

ihoa hoitava aine

Oryza Sativa Lees Extract is an extract of the solid residue obtained after fermentation of the Rice (Oryza sativa L., Gramineae) in the manufacture of wine.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016