Incihaku

ORYZA SATIVA CERA

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, silottava aine, viskositeetinsäätäjä

Oryza Sativa Cera is a wax obtained from the Rice, Oryza sativa L., Poaceae.

Oryza Sativa Cera on riisin, Oryza sativa, Gramineae, leseistä saatava vaha.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016