Incihaku

ORYZA SATIVA BRAN OIL EXTRACT

ihoa hoitava aine, antistaattinen aine

Oryza Sativa Bran OIL Extract is the extract of the Rice, Oryza sativa L., Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016